perjantai 17. toukokuuta 2019

Blogin idea


Ajatus blogin kirjoittamisesta syntyi perjantaiaamuisesta päähänpistosta, että pienenä kesäprojektina olisi hauskaa pitää kuvapäiväkirjaa luontokohteista, joissa tulee käytyä. Voi olla, että innostus jatkuu pidemmällekin, vaikka silloin blogin varsin mielikuvituksellinen nimi muuttuu vähän harhaanjohtavaksi ;) Hienoa, jos tästä blogista on iloa myös muille ja siitä saisi vaikkapa idean lähteä retkelle luontoon.

Joutsenia Ruissalossa 6.5.2019

Olen harrastanut luontokuvausta enemmän tai vähemmän siitä asti, kun sain ensimmäisen digikamerani 14-vuotiaana. Nyt 15 vuotta myöhemmin innostus on edelleen yhtä suurta ja uuden ulottuvuuden harrastukseen toi viime kesänä kameran vaihto kompaktikamerasta järjestelmäkameraan. Sillä kuvaaminen on tuonut mukavasti uusia haasteita.

Ruokolanjärvi, Uusikaupunki 12.9.2006
Kuvausharrastuksen parhaita puolia ovat mielestäni luonnossa liikkuminen, erilaiset ympäristöt, äänet ja tuoksut. Luonto on kiinnostava paikka, josta on mahdollista oppia loputtomasti kaikkea uutta. Luontokuvauksessa kärsivällisyys palkitsee eikä hyvästä tuuristakaan ole haittaa.

Penkki, puu ja puistotie.
 Katariinanlaakson luontopolku, Turku 4.10.2018

Ulkoilutan kameraa Turun seudulla ja täältä löytyykin paljon erilaisia hienoja luontokohteita, oli vuodenaika mikä tahansa. Lisää kuviani löytyy osoitteesta https://kjkuvat.1g.fi/kuvat/Luontokuvat/ .

Tervetuloa luontokuvaretkelle!

Terveisin

Vaarniemen näkötorni, Kaarina 9.5.2019

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti